Preloader
Bands header

Bands


Het laatste jaar hebben wij geïnvesteerd in het uitversterken van bands en tapeartiesten. Bij het uitversterken van een band gaat het niet alleen om goede apparatuur, maar ook om een dosis gezond verstand, heldere communicatie met de band en een professionele geluidstechnicus. Om deze reden werken een aantal bands al met het licht en geluid van ons. Wij zijn dan verantwoordelijk voor de techniek op het gehele podium, van de backlinespanning tot de FOH. Voor de band is het enkel inprikken en soundchecken, zodat zij alle energie in het optreden kunnen stoppen.

Naast de techniek op het podium bieden wij ook extra diensten aan onze vaste bands. Wij adviseren de bands met betrekking tot het aanschaffen van nieuwe apparatuur, bijvoorbeeld een in-ear systeem, maar kunnen een band ook helpen te professionaliseren. Door onze productionele en organisatorische achtergrond hebben wij kennis over artiestenmanagement waarbij wij bands kunnen ondersteunen met bijvoorbeeld: het opstellen van riders (een wensenlijst naar de locatie), het tekenen van een stageplot, het communiceren met de boeker, etc.


Wat zijn de voordelen voor u als band?
Voor u als band heeft het een aantal voordelen om met ons te werken. Wij werken met professionele apparatuur en vakkundig opgeleid personeel waardoor uw band zich zorgeloos kan storten op het maken van muziek, maar daarnaast kunnen wij wanneer uw band groeit u ook ondersteunen op het gebied van artiestenmanagement.


De kwaliteit van een optreden van een artiest is mede afhankelijk van de kwaliteit van de apparatuur en de man die het geluid schuift.


Iedere band kan gebruik maken van onze diensten. Wij faciliteren apparatuur naar de wensen van de band. Bent u een startende band en heeft u nog niet veel nodig? Ook dan kunnen wij u helpen. In een persoonlijk gesprek bespreken wij wensen van uw band waarna wij vervolgens met een voorstel, advies en prijs op maat kunnen komen.