Preloader
Productions header

Technische producties


Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van podium- en evenemententechniek. Onder technische producties kunt u verstaan: vrijwel alle activiteiten omtrent licht, geluid, special fx en constructies voor evenementen. Wij werken met jonge allround technici die beschikken over diploma: MBO 4 Podium- en evenemententechniek. Door ons jonge en vakkundige personeel werken wij vanuit een frisse, creatieve gedachtegang waarbij kwaliteit en efficiëntie hoog in het vaandel staan.

Naast de technische oplossingen beschikken wij ook over de capaciteit om te adviseren en te ondersteunen bij de technische organisatorische vraagstukken, denk hierbij aan: tekeningen voor de gemeente, stroomvoorziening op uw evenement, terreinverlichting, etc.


Kwaliteit met efficiëntie
Wij staan voor efficiënte kwalitatieve producties. Door gebruik te maken van topmerken geluid- en lichtsapparatuur dragen wij zorg voor een kwalitatieve productie waarbij het concept van de opdrachtgever wordt gerealiseerd. In een persoonlijk gesprek geven wij een advies waarbij ons doel is om met zo min mogelijk middelen het juiste resultaat te behalen. Het gezegde 'less is more' is bij ons dan ook een veel gebruikte term, waardoor de opdracht wordt uitgevoerd tegen een scherpe prijs.


Less is more. Niet ieder show vereist een kapitaal aan techniek om het juiste doel te bereiken. De kunst is om zo efficiënt mogelijk het gewenste resultaat te behalen.


U kunt onze de diensten inzetten op verschillende evenementen, denk hierbij aan: bedrijfsfeesten, bruiloften, indoor-evenementen, outdoor-evenementen, schoolfeesten, privéfeesten, etc. Wij faciliteren apparatuur om het vooraf bedachte concept ook daadwerkelijk te realiseren. Met de opdrachtgever wordt besproken aan welke voorwaarden de techniek moet voldoen waarna wij vervolgens met een passende oplossing en een daarbijhorende vrijblijvende offerte komen.